Mitt lantliv.

Mitt lantliv.

måndag 16 september 2013

Fläskfilégryta

En värmande god gryta på hösten är vad jag
helst vill äta. Det finns många enkla recept
och det går hyfsat snabbt att göra.
Du kan egentligen blanda i vad som helst
och det går att äta ändå.
 
Fläskfilégryta
 
Fläskfilé
Trattkantareller
1 st Röd paprika
1 msk mjöl
1 dl mjölk
0,5 dl grädde
2 dl creme fraiche paprika och chili
salt och peppar
 
Skär paprikan i bitar, fräs trattisarna och paprikan.
Skär fläskfilén i bitar och stek bitarna.
Stek sedan allt tillsammans.
Strö mjölet över, häll i mjölken och grädden.
Tillsätt creme fraichen.
Salta och peppra efter behov.
 
Ät och njut!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar